fbpx

Det är viktigt med bra belysning

Har du behov av bättre belysning? Den vanligaste typen av belysning som man eftermonterar är uteslutande extraljus.  Idag blir det mer och mer att det byts ut från traditionell halogen belysning till led belysning. Det finns många olika varianter att välja mellan på marknaden. Vad är egentligen rätt alternativ för dig? Vad passar dina behov och din ekonomi? Det finns också mycket annat inom belysning som kan eftermonteras så som bättre backljus, utbyte halogen lampor till led lampor. Detta för en snyggare look och längre livstid på lamporna. Varningsljus/arbetsbelysning monterar vi också åt många företagskunder. Markeringsljus som sidomarkeringsljus, parkeringsljus/glimpunkter. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av belysning för dig utifrån dina behov.

 

 

Olika typer av belysning vi jobbar med

LED EXTRALJUS

 Det blir allt vanligare för varje år som går. Dagens led extraljus har en otroligt skarp och bra ljusbild som man kan välja mellan lång (spot) eller bred (flood), eller kombinera dessa två. Vi erbjuder led extraljus i alla möjliga former, effekter, kvalitéer, priser och storlekar.

ledramp

Ledramper har nu funnits på marknaden ett tag och det sitter en ledramp på väldigt många bilar och andra fordon idag. Till skillnad från traditionella extraljus så är ledramper oftast mindre, smidigare och snyggare att montera på ett diskret sätt i bilens front. Ledramper har vi många olika storlekar, bredder, höjder, olika typer av dioder, raka, välvda, smala och tjocka.

Vanliga extraljus

Vanliga traditionella extraljus har varit en otroligt uppskattad produkt sedan lång tid tillbaka. Först var dom oftast rektangulära till formen men blev sedan ovala och runda. Det har utvecklats från halogen till xenon till led. Det är fortfarande väldigt populärt med vanliga hederliga halogen extraljus.

Konvertering

Har man vanliga halogenlampor som standard på sin bil så kan vi hjälpa till att konvertera original lamporna till antingen xenon eller led. På dagens bilar är det olika för varje bilmodell nästan vad man behöver för extra motstånd för att få det att fungera utan att någon varningslampa tänds i instrumentet på bilen.

Arbetsbelysning

För att tryggt och säkert kunna arbeta efter vägen på olika sätt eller intill vägen så är någon form av arbetsbelysning/blixtljus att föredra. Det gör att andra uppmärksammar dig i tid och du minskar risken för att någon ska köra på ditt fordon. Vi har en mängd olika storlekar och utformningar på arbetsbelysning. Med dagens led drar det också väldigt lite ström vilket gör att inte ditt batteri drar ur strömmen så fort.

Fästen, bågar, p-ljus

Vi skräddarsyr och tillverkar egna extraljus fästen, sidorör, frontbågar, takbågar och annat om inte marknaden har vad du söker. Det går att göra riktigt snygga fästen och bågar med dioder som markeringsljus exempelvis. Det blir inte bara snyggt, det blir krocksäkert också.

Vi jobbar med både svenska leverantörer och vi importerar också egna produkter.