fbpx

Vi utför allt inom

BILVÅRD - BILREKOND

Bilvård / bilrekond är ett begrepp som innehåller ett ganska brett spektrum av olika tjänster och kan upplevas som förvirrande för dom flesta vanliga bilägare.

Vi brukar säga att bilvård kan vara allt som har med rengöring av bilens yttre och inre.

Alltid 100% nöjd kund garanti

Vi anpassar våra tjänster efter era behov

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom bilvård. Och viktigast att poängtera kanske är att vi brinner för det vi gör. Detta gör att vi kan uppnå väldigt bra resultat och vi kan hjälpa många kunder med dom mest specifika problemen inom ämnet. Vi har valt att gå en annan väg än många andra aktörer inom branschen. Istället för att marknadsföra en eller flera produkter som lösningen på alla problem fokuserar vi helt och hållet på hantverket. Vi förlitar oss inte på tillfälliga lösningar. Det är långa kundrelationer som vi strävar efter, och för att nå långa kundrelationer måste vi hitta långsiktiga lösningar på dom problem vi stöter på i vardagen. Att lösningsfokuserat och långsiktigt ta hand om kundens problem på ett sätt som gagnar kundens bästa tror vi på. ‘

Vi är också BVX – Bilvårdsexperternas huvudstation vilket innebär att vi är anslutna till en verifierad Nöjd-kund-garanti 

Läs mer om hur vi jobbar med bilvård i vårt nyhetsarkiv.

1

Kunskap

Mycket kunskap har aldrig varit en nackdel i affärsrelaterade sammanhang. Vi lär oss något nytt för varje dag som går.

2

Motivation

Stor motivation är det som driver oss att hela tiden ta det ett steg längre. Utan motivation kan vi inte på samma sätt uppfylla kundens önskemål på samma nivå.

3

kundfokus

Att lyssna på kunden, ta in vad kunden har för önskemål, lösa kundens problem och göra allt vi kan för att kunden ska bli så nöjd som det bara går är det vi fokuserar på.

We have no limits!

Läs mer om polering / rubbing.