fbpx

vi kan bilvård

När det kommer till just bilvård, låta någon som kan tvätta bilen tvätta din bil i Mora, polering, rubbing, lackkorrigering, våtslipning, vaxa, lackskydd, städa bilen, rekonda bilen, helrekond, dammsuga bilen, skinnbehandling, klädseltvätt, renovera strålkastare / lyktor, dölja rost, motortvätt och allt annat som gör att din bil ser renare och fräschare ut så är det oss du ska komma till. Vi hjälper dig att tvätta bilen på rätt sätt, med betydligt renare resultat än en biltvätt!

  •  Utvändig rekond – Vi utför allt från en enkel avspolning till riktigt avancerad lackkorrigering i form av våtslipning och polering. 

  • Vanligtvis är det utvändig tvätt + polering för att få upp glansen i lacken igen + vaxning för att skydda lacken och lagning av stenskott med mera som vi får förfrågan om. 

  • Det är viktigt att hålla bilens lack ren från vägsmuts, bromsdamm, asfalt/tjära, flygrost, fågelspill och annat. Om smutsen får sitta kvar på lacken tillräckligt länge så kan det i värsta fall förstöra lacken, det blir till slut omöjligt att rädda utan att man måste lacka om hela eller vissa delar av bilen. 

  • Även om man har möjlighet, kunskap och intresse för att underhålla bilens yttre själv så är det aldrig fel att lämna in bilen åtminstone en gång per år för att verkligen få bort all smuts som kräver riktiga rengöringsmedel som inte går att köpa som konsument. Ett företag som dagligen arbetar med bilvård har också oftast bättre teknik och rejälare högtryckstvätt och andra verktyg och bara det gör en stor skillnad..

  •  Invändig rekond – När det kommer till bilens interiör är det inte alls ovanligt att man “skjuter det framför sig” för att man inte har en riktig industridammsugare exempelvis. Överlämna hela ansvaret till oss, vi utför allt ifrån en vanlig enkel städning invändigt till en stor rejäl rekond som får din bils interiör att se som ny ut, med nybilsdoft.

  • När vi gör en enkel städning så tvättar vi dina gummimattor, dammsuger hela bilens invändigt och dammtorkar paneler.

  • Invändig rekond, här anpassar vi oss efter dina önskemål och behov. Du berättar vad du vill få ut av rekonden och sedan får du ett cirka pris på vad det kommer att kosta. Vi kan utföra all typ av rengöring och vård invändigt så som klädseltvätt, fönsterputsning, grovrengöring av paneler, luktborttagning, skinnbehandling, tygimpregrenering och allt annat din bil kan tänkas behöva.

både invändigt och utvändigt

Robin som driver Pro Cars säger:
"Vi erbjuder ett brett utbud av olika bilvårdstjänster till alla typer av fordon. Med all den erfarenhet och kunskap som vi har i företaget vågar vi utlova att vi inte bara ska uppnå dina önskemål utan även överträffa dom.
Pro Cars gör allt från utvändig tvätt, invändig rekond, klädseltvätt, motortvätt, flygrost borttagning, vaxning, polering i alla olika nivåer och även avancerad lackkorrigering i form av våtslipning. Vi är bland dom absolut främsta i Sverige när det gäller att rekonda bilar."

Call Now ButtonRing nu
Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: