fbpx

låt oss Tvätta och underhålla företagets bilar

Mobilitet

Vi hämtar era företags bilar och utför önskade tjänster när bilarna inte används. Då påverkas inte ert dagliga arbete av detta.

Flexibla lösningar

Vi kommer överens med er om vilken nivå på arbetet ni önskar och har behov av samt hur mycket ni kan betala för vardera bil.

Dokumentation

Om ni önskar kan vi dokumentera mätarställning, eventuella skador med mera som vi sedan rapporterar efter varje tillfälle.

Inga bindningstider

Vi jobbar inte med bindningstider och tidsbestämda avtal, om ni är kund hos oss ska ni alltid fritt kunna säga upp eller ändra nivå på dom tjänster vi utför på era företags bilar.

Extra tjänster

Vi anpassar oss efter era specifika behov. När vi har bilarna hos oss kan vi passa på att kontrollera oljenivå, fylla på spolarvätska, utföra klädseltvätt och kontrollera mönsterdjup på däcken exempelvis.

Månadsfakturering

Vi kan fakturera alla kostnader månadsvis där ni får en samlingsfaktura för allt som utförts och vad respektive bil har fått utfört under månaden. Ni betalar alltså enbart för sånt som blivit utfört. Vi erbjuder 30 dagar kredit.

vi anpassar våra tjänster Efter ert företags önskemål

Vi går tillsammans igenom med er vad ni behöver hjälp med, hur många bilar det rör sig om, hur vi eventuellt kommer åt bilnycklarna, hur ofta ni kan tänkas behöva hjälp, om det ska ske efter att ni slutat arbeta för dagen för att påverka ert arbete så lite som möjligt.

Vi märker att många företag där ute inte har tid att sköta underhållet på sina bilar och vi tycker så klart att ni ska lägga tiden på det ni är bäst på för att ni ska kunna utveckla er verksamhet ännu mer.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa till med att hålla fordonsflottan ren och fräsch? Kontakta oss så berättar vi mer.

Helhetsbilden av er verksamhet påverkas negativt över tid om era bilar inte sköts om och underhålls.

Kontakta oss för mer information eller kolla in våra nyheter eller varför inte gå igenom ett urval av dom företagskunder som vi jobbar med idag

Vi har sett att dom flesta som erbjuder bilvårds tjänster har byggt upp hela verksamheten för att det ska fungera optimalt för privatkunder med en eller max två bilar. Vi anpassar våra tjänster efter er verksamhet, hur många bilar ni har, under vilka tider ni använder bilarna och vilken nivå på rengöringen som ni behöver. Det blir både kostnadseffektivt och smidigt för ert företag att överlåta hela ansvaret gällande skötseln på era bilar.
Robin Berglund