fbpx

Ett urval av dom kunder och omdömen vi har

[fbrev page_name="Fordonsrekond & Solfilm i Mora" page_id="684001734997240" page_access_token="EAAVVPjFKgSEBAJaUoJ0lDHoP5oiLdkPGsZBcHYfuZBObV0mD0qCmx0sZACBGuXqMLFi4B6T14iX19EIZC1O4PTetiVSjCwZBVCwfGAwJ9nURtOfgzvOl2u4pvuMNnRkgwvMLkiQFAZAZCDHu2oWONTtmaHtxTO51dzpaujZB9Mfd3t42ea7EZCxFRayPZApPi0nZBYZD" pagination="7" text_size="120" lazy_load_img=true show_success_api=true open_link=true nofollow_link=true api_ratings_limit="500"]

Några av dom företagskunder vi jobbar med

Tack till alla er kunder som vi har förmånen att jobba med

Ända sedan verksamheten startades under våren 2013 så har mitt absolut viktigaste mål som jag verkligen kämpat hårt för varit att just göra allt för att alla kunder ska bli nöjda. Det är även något som jag kommer fortsätta kämpa för så länge jag får jobba med detta som jag brinner för. 

Det är nästintill omöjligt att peka ut att vi har just en specifik målgrupp, vi har verkligen kunder av bägge kön och alla åldersgrupper. Företagskunder är något som växt under dom senaste åren och det är superkul. Att antalet återkommande företagskunder har ökat har lett till att det växt fram en rad nya tjänster och paketlösningar som vi nu mera erbjuder företagen. Allt ifrån enkla tvättar av företagsbilar till att vi tagit över ansvaret för hela bilflottan på cirka 30 st bilar åt en av våra nu mera största kunder. 

Om du vet någon som skulle kunna vara i behov av våra tjänster så uppskattar vi om du tipsar om oss så vi kan få möjligheten att tillsammans med kunden ta fram en skräddarsydd lösning anpassad efter dess behov och önskemål.

 

Besök gärna vårt nyhetsarkiv för att ta del av vad som händer hos oss.

Robin Berglund solfilm mora

Med vänlig hälsning

Robin Berglund 

Landsvägen 11

792 95 MORA

0250 576 600

info@procarsmora.se