fbpx

OM OSS

Vad är Pro Cars?

Pro Cars är ett företag som inriktar sig på montering av solfilm på bilar och även andra fordon, alla typer av bilvårdstjänster och foliering. 

År 2014 föddes Pro Cars och har sedan start drivits mig som heter Robin Berglund. Jag har och har mer eller mindre alltid haft ett stort intresse inom dom områden företaget är verksamt i.  

Med stor vilja, hårt arbete och högt satta krav har företaget under åren byggt upp ett gott rykte och visat på att kundens önskemål alltid ska stå i fokus. Jag har alltid efter bästa förmåga anpassat och skräddarsytt tjänsterna efter varje enskild kunds behov och budget.

Pro Cars är också BVX-Bilvårdsexperternas huvudstation.

Robin Berglund pro Cars
Våra tjänster
Vi erbjuder alltid 100% nöjd kund garanti på samtliga uppdrag vi erbjuder.

Vi monterar solfilm / tonar rutor på alla typer av fordon. Med den långa erfarenhet och storta kunskap företaget besitter så kan vi utföra dom mest komplicerade solfilms jobben. 

Se mer

Foliering, eller carwrapping som det också benämns är något som vi specialicerat oss på. Vi jobbar enbart med marknadens främsta produkter och vi kan erbjuda alla typer av färger och nyanser. Vi folierar alla typer av fordon.

Se mer

Rekonditionering av alla typer av fordon är något som vi verkligen blivit kända för. Vi utför allt inom bilvård/rekonditionering.

Se mer

Eftersom vi besitter så pass mycket kunskap och erfarenhet inom dom tjänster vi erbjuder så har vi valt att också lära andra att utföra dom tjänster som vi brinner för. Vi lär ut bilvård / rekonditionering och solfilms montering.

Se mer

Besök gärna vårt nyhetsarkiv

Öppettider

Måndag - Fredag
09:00 - 17:00

Adress

Landsvägen 11
792 95 MORA

E-mail

info@procarsmora.se

Telefon

0250 576 600

Call Now ButtonRing nu