fbpx

Rekond - tvätt av hjullastare, traktorer, lastbilar, truckar med mera.

Rekond av större fordon

Vi tvättar och rekondar också större fordon så lastbil, grävmaskin, hjullastare, truck, dumper, traktor, skogsmaskin eller annat hjälper vi gärna till att rengöra. Antingen kommer du med ditt fordon till oss, annars kan vi även åka dit maskinen finns eftersom vi har tillgång till en dieseldriven högtryckstvätt monterad på en släpvagn. 

Vår tvätthall ligger belägen i Östnor intill FH-Tech AB som är en stor aktör inom uthyrning – försäljning – reparation – service av alla sorters stora maskiner. Tillsammans med FH-Tech AB har vi lyckats med ett bra samarbete där kunderna i samband med ett besök hos dem även kan ta tillfället i akt och få en rejäl rengöring av sin maskin. Vi planerar ihop oss med vår samarbetspartner så din maskin exempelvis både är servad och rengjord när du hämtar upp den eller får den levererad.

Entreprenadmaskiner, traktorer, hjullastare, truckar, lastbilar, grävmaskiner..

Tvätt polering

Vi tvättar och polerar stora fordon, traktorer, lastbilar, hjullastare, truckar med mera. Det är inte bara för dig som vill ställa ut ditt fordon där det ska vara hög glans och rent som i ett vardagsrum. Alla borde hålla efter sina maskiner bättre, det är inte sällan en väldigt dyr maskin där du också ska trivas och arbeta många timmar varje vecka. Ingen trivs i massvis med smuts. Vi kommer överens om en lagom nivå för just ditt fordon. Det är det absolut enklaste och billigaste sättet att bevara andrahandsvärdet på maskinen.

Vi kommer till dig

Vi kan komma dit där du har maskinen parkerad eller där maskinen är placerad på arbete, eftersom vi har tillgång till en portabel varmvattentvätt är det inga problem för oss att besöka er för att rengöra ditt fordon. Det är inte alltid så enkelt att bara förflytta ett så stort fordon bara för en vanlig tvätt, det kan bli både kostsamt och tidsödande. Detta är något vi kan göra vid en vanlig enklare tvätt, inte en helrekond för då behöver vi tillgång till våra maskiner och våra lokaler.

Smutsen gömmer sig

På stora maskiner som inte sällan används under ganska skitiga förhållanden där smutsen kryper in och fastnar överallt. Olja, fett, sågspån, grus, damm, kvistar, bark, gräs, jord, sten och allt annat som kan fastna på dom mest oåtkomliga ställen på din maskin kan vi hjälpa dig att rengöra medans du koncentrerar dig på det du är bra på. Ett exempel är att det kan ta flera timmar att rengöra utrymmen som inte ens syns på stora maskiner, men för att din maskin ska må bra så behöver man ibland rensa ur och tvätta rent sådant. 

Bilder på några maskiner som vi tvättat, rengjort och polerat.

Det är viktigt att ha rätt utrustning för att kunna genomföra en ordentlig rengöring på en stor maskin. Oljeavskiljare, varmvattentvätt. skyddskläder som tål värme, vatten, fett och oljor. Det är en absolut fördel om man har någorlunda bra koll på vad man kan spruta varmvatten på och inte, elkomponenter till så stora maskiner är verkligen dyrt och det värsta som kan hända är att fel elkomponent blir fukt eller vattenskadad.
Call Now ButtonRing nu