fbpx

Kurs inom bilvård och solfilm

Vi håller kurser / utbildningar i samabete med BVX och Bilvårdsexperten

BVX - Bilvårdsexperterna utbildning

bilvård

Vi erbjuder kurser som inriktar sig på olika delar inom bilvård. Allt från grundkurser till avancerade kurser för dig som även vill lära dig dom mest avancerade delarna inom yrket. Bilvård är ett hantverk, det krävs många timmar och bilar innan man blir riktigt duktig. Ingen kan allt och är fullärd men vi kan ge dig stabila grund kunskaper som du sedan kan genom erfarenhet konvertera till riktig kunskap. Inför varje enskild kurs anpassar vi och planerar innehållet utifrån kursdeltagarnas tidigare erfarenheter och önskemål för att alla ska få ut maximalt av kursen.

solfilm

Våra utbildningar där vi utbildar för både hobbykunskaper och för dig som ska utöva montering av solfilm i ditt yrke.  Också här erbjuder vi hela registret från grundkurs till avancerade utbildningar för dig som även vill lära dig dom mest avancerade delarna inom yrket. Montera solfilm är inte för alla, det är för en väldigt liten del av befolkningen skulle vi snarare påstå. Om du inte har ett otroligt stort tålamod i kombination med en personlighet av noggrannhet och stort fokus på slutresultatet så rekommenderar vi att du söker dig till något annat sorts yrke. Det tar lång tid och många tonade rutor innan man verkligen kan montera  solfilm på en hel bil, det är många olika tekniker och tillvägagångssätt som ska läras in eftersom alla rutor inte ser likadana ut. Eftersom vi själva har många års erfarenhet och har tonat rutorna på tusentals bilar genom åren så vet vi vilka grunder vi bör lära ut och fokusera på för att du själv ska kunna träna upp dina kunskaper utifrån rätt grunder.

Kommande utbildningar

Grundkurs polering 25/1 -2020

Kurslängd: 1 dag
- Mellan kl 09:00 - 16:00
- Max 5 st deltagare totalt
-Vi bjuder på lunch

- PRIS: 4500:- / Deltagare

Varje deltagare får ett kursintyg med namn och datum.

Här börjar vi med en snabbgenomgång hur man tvättar en bil inför en polering. Vi går igenom dom olika polermaskiner som är vanligast förekommande. Olika trissor och vid vilka tillfällen man använder dom olika och till vilken sorts maskin. Vi visar att det inte är märket på rubbingen som avgör resultatet utan tillvägagångssättet och olika tekniker till olika mål med poleringen. Det är en kurs där det är mestadels praktisk övning där vi förklarar och visar samtidigt som ni provar er fram. Vi går igenom repborttagning och hur man ska tänka och arbeta för att uppnå bästa möjliga resultat.

Grundkurs montering solfilm 26/1 -2020Kurslängd: 1 dag
- Mellan kl 09:00 - 16:00
- Max 5 st deltagare totalt
-Vi bjuder på lunch

- PRIS: 4500:- / Deltagare

Varje deltagare får ett kursintyg med namn och datum

Vi går igenom praktiskt under tiden som vi tar det teoretiska, då får man samtidigt se vad det är vi pratar om. Varje deltagare får efter genomgång en uppgift som man tillsammans med oss ska slutföra. På detta sätt uppkommer under kursens gång dom frågor som verkligen är relevanta och bra att få svar på för att kunna genomföra en solfilmning. Vårt mål med denna kurs är att kursdeltagaren ska få tillräckligt med kunskap för att sedan på egen hand öva och lära sig på egen hand. Det tar tid att lära sig solfilma, därför kan vi omöjligt lära ut tillräckligt för att en deltagare ska vara fullärd på en kurs.

Call Now ButtonRing nu
%d bloggare gillar detta: