fbpx

Vi arrangerar utbildningar inom bilvård och solfilm

Om du är intresserad av att lära dig något inom dom områden som vi erbjuder utbildningar så är du välkommen att kontakta oss. Vi skräddarsyr kurserna efter varje deltagares tidigare erfarenheter och kunskaper samt vad deltagaren vill lära sig mer av. Det finns olika nivåer på dom kurser som vi tillhandahåller, allt från grundutbildningar till avancerade utbildningar. Utbildningarnas längd skiljer sig från en dag till flera dagar beroende på hur mycket som ska läras ut och deltagarens tidigare erfarenheter.

Utbildningar inom bilvård

  • Grundutbildning polering – ( 1 st utbildningsdag ) Detta är den vanligaste utbildningen som är mest efterfrågad. Kort beskrivet går vi igenom grunderna i hur och varför man polerar en lack. Vad vi rekommenderar för polermaskin i kombination med trissa och rubbing. Hur man polerar bort repor och vad vi använder för teknik och verktyg vid repborttagning. Hur man maximerar glansen på en bil lack, vad vi använder för teknik och verktyg till det. Vad som är dom vanligaste misstagen som många gör när det kommer till polering. 
  • Avancerad polering – ( 2 st utbildningsdagar ) Denna utbildning är för dig som har tidigare erfarenhet och viss kunskap inom polering som vill komma till nästa nivå. Här lär vi ut lite mer avancerade tekniker, hur man når ett bättre slutresultat. Vi lär ut tillvägagångssätt som minimerar tidsåtgången och förkortar vissa processer inom området. Vi går igenom grunderna och ser till att du får tillräcklig kunskap för att själv klara av att våtslipa / korrigera en lack för att få bort exempelvis rinningar, apelsinyta och mindre defekter i lacken.
  • Skräddarsydda bilvårdsutbildningar – ( Olika längd beroende på innehåll och nivå ) Du själv eller ni på ert företag kan själva bestämma vad som ska ingå i utbildningen och ni kan boka en utbildning som är bara för dig / er. Då väljer ni själva innehållet, vad ni vill lära er. Om du ska starta ett rekond företag eller om ni ska utöka er befintliga verksamhet med att erbjuda bilvårdstjänster så är detta en perfekt utbildning.

Utbildningar inom solfilm

Våra utbildningar där vi utbildar för både hobbyutövare och för dig som ska utöva montering av solfilm i ditt yrke.  Också här erbjuder vi hela registret från grundkurs till avancerade utbildningar för dig som även vill lära dig dom mest avancerade delarna inom yrket. Montera solfilm är inte för alla, det är för en väldigt liten del av befolkningen skulle vi snarare påstå. Om du inte har ett otroligt stort tålamod i kombination med en personlighet där du är noggrann och har ett stort fokus på slutresultatet så rekommenderar vi att du söker dig till något annat sorts yrke. Det tar lång tid innan man verkligen kan montera solfilm på en hel bil, det är många olika tekniker och tillvägagångssätt som ska läras in eftersom alla rutor inte ser likadana ut. Eftersom vi själva har många års erfarenhet och har tonat rutorna på tusentals bilar genom åren så vet vi vilka grunder vi bör lära ut och fokusera på för att du själv ska kunna träna upp dina kunskaper utifrån rätt grunder.

PRISER BILVÅRDSUTBILDNINGAR

Grundutbildning

POLERING
4500:- pER DELTAGARE
  •  
Popular

Avancerad utbildning

POLERING
8700:- Per DELTAGARE
  •  

SKRÄDDARSYDD UTBILDNING

BILVÅRD
Varierande Per deltagage
  •  

Kolla gärna in våra nyheterEller besök Bilvårdsexperten som vi arrangerar kurserna tillsammans med